1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş ve Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Beşiktaş ve Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta?

featured
service

Beşiktaş ve Trabzonspor, bu akşam (23 Mayıs 2024) 62. Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Maç saat 20.45’te başlayacak ve ATV’den canlı yayınlanacak.

Mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’a Serkan Ok ve Serkan Olguncan yardımcı olacak. Dördüncü hakem ise Burak Pakkan. VAR hakemi Dennis Johan Higler, AVAR hakemleri ise Murat Erdoğan, Murat Tuğberk Curbay ve Hakan Ceylan olacak.

BEŞİKTAŞ 10 KEZ KUPAYI KALDIRDI

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’na 5. turdan başlamış ve sırasıyla Eyüpspor, Bitexen Antalyaspor, TÜMOSAN Konyaspor ve MKE Ankaragücü’nü eleyerek finale yükselmişti. Siyah-beyazlılar, kupayı son olarak 2020-2021 sezonunda Antalyaspor’u 2-0 yenerek kazanmış ve tarihinde 10 kez bu başarıya ulaşmıştı.

TRABZONSPOR 9 KEZ KUPAYI MÜZESİNE GÖTÜRDÜ

Trabzonspor ise 4. turdan dahil olduğu organizasyonda Ahlatcı Çorum FK, Manisa FK, Gençlerbirliği, RAMS Başakşehir ve VavaCars Fatih Karagümrük’ü eleyerek finale yükseldi. Bordo-mavililer, kupayı son olarak 2019-2020 sezonunda Alanyaspor’u 2-0 yenerek kazanmış ve bugüne kadar 9 kez kupayı müzesine götürmüştü.

Beşiktaş ve Trabzonspor arasındaki final mücadelesi, heyecan ve çekişmeye sahne olması bekleniyor. İki köklü kulüp de bu önemli kupayı müzesine götürmek için mücadele edecek.

Maç saat 20.45’te başlayacak ve ATV ekranlarından izlenebilecek.

Beşiktaş ve Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta?