1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Beşiktaş Belediyesi’nden Çocuklar İçin Oyun Terapisi

Beşiktaş Belediyesi’nden Çocuklar İçin Oyun Terapisi

featured
service

Beşiktaş Belediyesi, Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezi bünyesinde sunduğu hizmetlere bir yenisini ekliyor. Artık 4-9 yaş aralığındaki çocuklar için Oyun Terapisi desteği de sunulacak.

Oyun Terapisi Nedir?

Oyun, çocukların kendini ifade etme aracıdır. Çocuklar, yaşadıkları her şeyi semboller aracılığıyla oyun yoluyla yansıtır. Oyun terapisi, çocuğu merkeze alarak ilişkiye odaklanan ve duygu-davranış düzenlemesine alan sağlayan bir terapi modelidir. Terapi sürecinde çocuklara duygusal problemlerini ifade etmelerine yönelik çeşitli oyuncaklar sunulur.

Başvuru Koşulları ve Kimler Yararlanabilir?

Beşiktaş ilçesinde ikamet eden 4-9 yaş aralığındaki çocuklar, Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezi’nde hizmetten yararlanabilirler. Ayrıca, Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezi’ne destek almaya gelen kadınların ve atölyelere katılan kadınların çocukları da bu hizmetten faydalanabilirler.

Neden Oyun Terapisine Başvurulur?

Oyun terapisine başvurunun nedenleri arasında yoğun yaşanan korku, fobi, kaygı, travmatik öyküler, özgüven sorunları, ilişkisel zorluklar, okul problemleri, sosyal ilişkilerde zorluklar ve öfke problemleri gibi durumlar yer alır.

Ücretsiz Hizmet, Başvuru İçin Bilgiler

Oyun terapisi hizmeti ücretsizdir. Hizmetten faydalanmak isteyen ailelerin başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru işlemlerinin ardından randevu alarak hizmetten yararlanabilirsiniz.

Bilgi ve Randevu İçin:

  • Yer: Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezi / Oyun Odası
  • Adres: Levent Mah. Yasemin Sok. No: 2 Beşiktaş/İstanbul
  • E-Posta: [email protected]
  • Telefon: 0212 319 42 42 – Dahili No: 5022
Beşiktaş Belediyesi’nden Çocuklar İçin Oyun Terapisi
Yorum Yap