Başkentli Öğrencilere Ücretsiz Seminer: Sınav Öncesi Stresle Baş Etme Yolları

featured
service

Çankaya Belediyesi, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi öğrencilere destek olmaya hazırlanıyor. Çankaya Belediyesi Destek Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen, “Sınava Dört Hafta Kala Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar ve Sınav Kaygısıyla Baş Etme Yöntemleri” başlıklı seminer, bilgi ve tecrübeleri paylaşmak üzere uzman eğitmenleri ve psikologları bir araya getiriyor.

12 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da başlayacak olan etkinlik, Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi Sabahattin Ali Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. Seminerde, eğitim uzmanları Barış Termisin ve Uğur Özdemir ile psikolog Elif Asena Taşpınar, öğrencilere sınav öncesinde dikkat etmeleri gereken noktaları ve sınav kaygısıyla baş etme yöntemlerini detaylı bir şekilde aktaracaklar.

Seminerde ele alınacak konu başlıkları arasında stres ve kaygıyla başa çıkma teknikleri, sınav öncesi dikkat edilmesi gerekenler, motivasyon ve hedef belirleme, tercih rehberliği gibi konular bulunuyor. Eğitim uzmanları ve psikolog, katılımcıları sınav sürecinde daha sağlıklı bir yaklaşım benimsemeye teşvik edecekler.

Çankaya Belediyesi, bu önemli etkinliği ücretsiz olarak Başkentli öğrencilere ve velilere sunuyor. Seminere katılmak isteyenlerin, 12 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde olmaları yeterli olacak.

Başkentli Öğrencilere Ücretsiz Seminer: Sınav Öncesi Stresle Baş Etme Yolları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.