Başkent ‘4. Ankara Motosiklet Festivali’ne ev sahipliği yaptı

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesinin yenileme çalışmalarının ardından Başkentin gözde mesire alanlarından biri hâline gelen Karaköy Mesire Alanı, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Ankara Motosiklet Festivali’ne ev sahipliği yaptı.

Festival boyunca; Türkiye’nin dört bir yanından gelen motor tutkunlarına ANFA, ANFA Güvenlik, Kent Estetiği Daire Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Fen İşleri Daire Başkanlığı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Ankara İtfaiyesi ekipleri tarafından temizlikten internete, güvenlikten sağlık ve suya kadar pek çok destek sağlandı.

GÖKÇINAR: “MİSAFİRLERİMİZİ MUTLU BİR ŞEKİLDE AĞIRLAMAKTAYZ’’

Ankara Motosiklet ve Kampçılık Derneği tarafından düzenlenen festivale Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak destek verdiklerini belirten Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berkay Gökçınar, “Karaköy Mesire Alanı’nda gerçekleşen festivalde temizlik, organizasyon desteğinin yanı sıra internet, güvenlik, itfaiye ve sağlık desteğimizi de 7/24 sağlamaktayız. Türkiye’nin dört bir yanından gelen misafirlerimizi mutlu bir şekilde ağırlamaktayız. Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın Ankara’yı kültür başkenti yapma hedefiyle çıktığımız bu yolda organizasyonlarımız devam etmektedir” dedi.

Başkent ‘4. Ankara Motosiklet Festivali’ne ev sahipliği yaptı