1. Haberler
  2. Yerel
  3. Başkan Seçer, Silifkelilerle Buluştu

Başkan Seçer, Silifkelilerle Buluştu

featured
service

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kurban Bayramı dolayısıyla Silifke ilçesinde mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi. İmamlı, Yenibahçe, Keşlitürkmenli, Çaltıbozkır, Kırobası (Mara Yaylası), Ayaştürkmenli ve Sarıaydın mahallelerinde yurttaşlarla bir araya gelen Seçer, yoğun ilgi ve sevgi ile karşılandı.

“Siyaset Şekli Değişti, Hizmet Ağırlıklı Oldu”

Başkan Seçer, mahalle ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmalarda, 2019 yılından bu yana oylarının katlanarak arttığını belirterek, hizmetlerin hızla ve Silifke Belediyesi ile uyum içerisinde devam edeceğini kaydetti. Seçer, “Çalışan insana sağcı-solcu, MHP’li, AK Partili ve CHP’li demeden herkesin severek, destek olduğuna değinerek, ‘Biz bunu gördük. Siyaset şekli Türkiye’de bundan sonra ideolojinin dışında, daha çok hizmet ağırlıklı. Vatandaşa ne verebiliyorsun? Emekli perişan, çözüm bulabiliyor musun? Köylünün yolunu yapabiliyor musun? Tarımı kalkındırabiliyor musun? Siyasetçi bunları konuşsun. İnsanların milli manevi duyguları gibi hassas konuları kaşıdılar’” dedi.

Başkan Seçer, Silifkelilerle Buluştu 1

“Su Faturalarına Bir Müddet Zam Olmayacak”

Seçer, Kurban Bayramı ziyaretleri sırasında yurttaşlara su faturaları hakkında da müjde verdi. Seçer, “Hayatın her alanında tüm ürünlerin fiyatı arttı. Bütün maliyetler 5 yılda 7 kat artmış. Bizim maliyetlerimiz 7 kat değil, 17 kat arttı. Şimdi bu şartlarda biz bu gemiyi yüzdürmeye çalışıyoruz. Hiçbir belediye başkanı bedelli sunduğu hizmetleri çok pahalı yapmaz. Bu süreç içerisinde uzun süre ilaveten su fiyatlarında bir değişikliğe gitmeyeceğiz. Biz 5 yıldır MESKİ yatırımlarına ne bir kredi kullanabildik, ne bir hibe alabildik. Avrupa Birliği, deprem kapsamında kredi verdi. Bunun içinde içme suyu, kanalizasyon, arıtma var. Şimdi ben rahatladım. Su faturalarında belli bir müddet mecburi olan Tefe-Tüfe artış uygulamaları dışında fiyat artışı görmeyeceksiniz. Bunun sözünü de başkan olarak size veriyorum” diyerek vatandaşları rahatlattı.

Başkan Seçer’in Silifke ziyaretlerinde kendisine CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, CHP Silifke İlçe Başkanı Zarif Korkmaz ve birçok yerel yetkili eşlik etti. Mahallelerde vatandaşların taleplerini dinleyen Seçer, hizmetlerin adaletli bir şekilde devam edeceğini vurguladı.

Başkan Seçer, Silifkelilerle Buluştu
Yorum Yap