1. Haberler
  2. Pursaklar
  3. Başkan Ertuğrul Çetin’den Öğretmenlere Tatlı Sürpriz

Başkan Ertuğrul Çetin’den Öğretmenlere Tatlı Sürpriz

featured
service

Pursaklar Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçedeki okullardaki öğretmenlere özel bir jestte bulunarak baklava ikram etti.

Belediye personeli, ilçedeki okulları dolaşarak, özel olarak hazırlanan bakvaları, çocukların geleceğine yön veren ve gecelerini gündüzlerine katan öğretmenlere sunmak üzere ikram etti.

Başkan Ertuğrul Çetin, öğretmenlerin toplumun geleceği için önemli bir rol üstlendiğini belirterek, “Öğretmenlerimiz, bizim çocuklarımızı emanet ettiğimiz, bir anne-baba şefkatiyle doktor, savcı, avukat, vali, kaymakam yetiştiren geleceğimizi inşa eden kıymetlilerimizdir. Bu özel günde bir tepsi baklava ile öğretmenlerimize sürpriz yapmak istedik. Öğretmenlerimiz, bilgiye ve öğrenmeye giden yoldaki rehberlerimizdir. Belediye olarak eğitime ve eğitimcilere olan desteğimizi kesintisiz olarak sürdürmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle, geçmiş ile gelecek arasında köprü görevi üstlenen, geleceğimizin mimarı kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Başkan Ertuğrul Çetin’den Öğretmenlere Tatlı Sürpriz
Yorum Yap