Barıştepe Yenimahalle Evi’nde geri sayım başladı

featured
service

Pandemi sürecini fırsata çevirerek çalışmalara hız veren Yenimahalle Belediyesi, Pamuklar ve Çiğdemtepe’den sonra Barıştepe Yenimahalle Evi’nin de yapımında sona geldi.

Barıştepe sakinleri için dört dörtlük tesis

Barıştepe mahallesi sakinlerinin hem taziye evi, hem de nişan ve kına organizasyonlarında yakınlarını ağırlayacağı nitelikte inşa edilen Barıştepe Yenimahalle Evi, içerisinde kültür ve sosyal etkinliklerin de düzenlenebileceği geniş ve ferah mekanları da içerisinde barındırıyor.

2 bin 33 metrekare arsa alanına 640 metrekare inşaat alanı olarak konumlandırılan Barıştepe Yenimahalle Evi; 2 kat şeklinde inşa edildi. Mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde düzenlenen Barıştepe Yenimahalle Evi’nde her katta birer salon, mutfak, mescit ve tuvalet bulunuyor.

“İyi günde kötü günde vatandaşın yanındayız”

Barıştepe Yenimahalle Evi’ni kısa bir zaman içinde mahalle sakinlerinin hizmetine açılacağını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar;

“Hemşerilerimizin acı gününde taziyeye gelen yakınlarını ağırlayacağı, iyi gününde dostlarıyla ve arkadaşlarıyla mutluluğu paylaşacağı bir ortam yaratmak istedik. Yenimahalle Evi, taziye, nişan, kına gibi organizasyonlarda vatandaşlara buluşma alanı yaratmanın yanında sosyal ve kültürel etkinliklere de ev sahipliği yaparak gencinden yaşlısına tüm ilçe sakinlerine dört dörtlük hizmet sunacak. İlçemizin farklı noktalarına konumlandırdığımız Yenimahalle Evlerini yakın zamanda vatandaşlarımızın hizmetine açacağız” dedi.

Barıştepe Yenimahalle Evi’nde geri sayım başladı