Balıkesir’in Karesi ilçesi 2. Sakarya Mahallesi’nde meydana gelen hırsızlık olayı sonrası harekete geçen polis ekipleri, yürütülen çalışma sonucu şüpheliyi yakaladı. Penceresi zorlanarak girilen bir evden çok sayıda altın ve bileziğin çalındığı olayla ilgili Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin kimliğini belirleyerek Edremit ilçesinde gözaltına aldı.
Evden toplamda 7 adet 22 ayar Adana burması bilezik, 4 adet farklı genişlik ve gramajlarda 22 ayar bilezik, 5 adet zincire takılı Reşat altın, 4 adet büyük altın, 3 adet çeyrek altın ve 1 adet yarım altın çalındığı tespit edildi.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, hırsızlık şüphelisi sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.