Bala’da yaz şenliklerine yoğun ilgi

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri”ne ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Hüseyin Turan, Gökhan Türkmen, Mehmet Demirtaş, Kent Orkestrası konserleriyle başlayan yaz şenlikleri Balâ ilçesinde İbocan konseriyle devam etti.

Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanlığı ev sahipliğinde Hüseyin Turan, Gökhan Türkmen, Mehmet Demirtaş ve Kent Orkestrası konserleriyle başlayan yaz şenlikleri, Balâ ilçesinde İbocan konseri ile devam etti.

BALÂ’DA İBOCAN RÜZGÂRI ESTİ

Çevre ilçeleri merkez ilçelerden ayırmadan vatandaşları sanat ve kültür etkinlikleriyle buluşturan ABB, Balâ’da ailelerin çocuklarıyla keyifli bir yaz akşamı geçirmesi için hem panayır alanı kurdu hem de ünlü sanatçı İbocan’ı ağırladı.

Balâlılar Ankaralı sanatçının seslendirdiği yöresel türkülere tek bir ağızdan eşlik ederken, ABB tarafından düzenlenen konser etkinliğine katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden İbocan, “Bizleri buraya davet eden ve bu organizasyonu yapan Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’a çok teşekkür ediyoruz. Biz Ankara’nın çocuğuyuz ve devamının gelmesini isteriz. Bir daha pandemi falan yaşamayalım ki hep bir arada olalım” dedi.

Bala’da yaz şenliklerine yoğun ilgi