Bakan Yanık’tan Kütahya’ya ziyaret

featured
service

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kütahya’ya gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret etti.

KÜTAHYA (İGFA)– Şehit aileleri ile iftar programı ve bazı temaslarda bulunmak üzere Kütahya’ya gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kütahya Valisi Ali Çelik’i ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı, makamında ziyaret etti.

Ziyarette Bakan Yanık’a, Kütahya Belediyesinin sosyal belediyecilik projeleri hakkında kısa bir sunum yapan Başkan Işık, hayata geçirilen projelerin Türkiye’ye örnek olduğunu ifade etti.

Bakan Yanık'tan Kütahya'ya ziyaret 1

Yapılan çalışmaları başarılı bulan Bakan Yanık, Başkan Işık ve çalışma ekibine kolaylıklar diledi. Bakan Derya Yanık, Cumhur İttifakı olarak yapılan her hizmetin önemli olduğunu ifade ederek, bakanlık olarak birçok projeye ortak olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi.

Bakan Yanık’ın Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı ziyaretinde, Vali Ali Çelik, Ak Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, AK Parti İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, KAÇEP Komisyonu Başkanı Hülya Öztürk yer aldı.

Bakan Yanık’tan Kütahya’ya ziyaret