Bahar Dizisinin Son Bölümü Nasıl İzlenir?

featured
service

Show TV’nin sevilen dizisi Bahar, her Salı akşamı izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftanın heyecan dolu bölümünde, Timur ve Bahar’ın ilişkisi herkes tarafından öğrenilirken, Rengin yaşadığı hayal kırıklığıyla mücadele etmek zorunda kalır. Bahar, sevdikleri için doğru olanı yapma yolunda önemli kararlar alırken, Evren’in de üstüne düşen ağır bir sorumluluk vardır. Tüm bu gelişmeler ve yaşanan tuhaf olaylarla dolu bölüm, izleyicileri ekrana kilitlemişti.

Bahar dizisinin son bölümlerini izlemek isteyenler için birkaç seçenek mevcut. İzleyiciler, dizinin son bölümlerini Show TV’nin resmi web sitesinden online olarak izleyebilirler. Ayrıca, diziye ait bölümleri kaçıranlar için tekrar izleme imkanı da sunulmaktadır.

Bahar dizisi hangi gün?

Başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan ve Ecem Özkaya’nın paylaştığı Bahar dizisi, her Salı akşamı saat 20:00’da Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Dizi tutkunları, yeni bölümü kaçırmamak için saatlerini ayarlamayı unutmamalılar.

Son bölümde yaşananları merak edenler ve Bahar’ın sürprizine şahit olmak isteyenler için, dizinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Unutmayın, Bahar dizisinin yeni bölümleri her Salı akşamı Show TV’de ve resmi web sitesinde izleyicilerle buluşuyor.

Bahar Dizisinin Son Bölümü Nasıl İzlenir?