Ayık, seçim startını verdi. İttifak şekilleniyor

featured
service

Cumhur İttifakının Ankara’da ilçe belediye başkan adayları henüz resmi olarak açıklanmasa da, Akyurt’un siyasi kulislerinde belediye Başkanı Hilal Ayık’ın adaylığının netleştiği konuşuluyor. Akyurt’ta AK Parti-MHP ittifakının da detayları da ortaya çıkmaya başladı. MHP’de meclis üyesi aday sayısı artacak mı? haberimizde…

18 Ocak 2024 tarihinde Cumhur İttifakının Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Turgut Altınok isminin açıklanmasının ardından Hilal Ayık seçim startını verdi.

AYIK, MHP İL BAŞKANLIĞI’NDA…

19 Ocak 2024 tarihinde Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Altınok ile birlikte MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Ardından da MHP Akyurt İlçe Başkanı Serkan Görgülü ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile MHP Ankara İl Başkanlığında bir araya geldi. Fotoğraf kareleri de Ayık’ın sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Altınok’un Hacı Bayram Veli Camii’nde kılınan Cuma Namazının ardından başlattığı seçim çalışmalarına da katılan Ayık, Akyurt’ta seçim çalışmalarına ise esnaf ziyaretleri ile başladı.

MHP’DE MECLİS ÜYESİ SAYISI 4’E ÇIKACAK

Diğer taraftan 2019 yılında gerçekleşen ittifak ile AK Parti listelerinden MHP’li 3 isim belediye meclis üyesi adayı olmuştu. Önümüzdeki seçimde bu sayınının 4’e yükseleceği konuşuluyor.

Ayık, seçim startını verdi. İttifak şekilleniyor