Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yılbaşı etkinlikleri, 2025 yılına coşkulu bir başlangıç yapmak isteyen on binlerce vatandaşı Atatürk Kent Meydanı’nda bir araya getirdi.
Türk müziğinin sevilen sanatçılarından Koray Avcı’nın sahne aldığı gecede, Aydınlılar unutulmaz bir yılbaşı akşamı yaşadı. Koray Avcı, sevilen eserlerini seslendirerek meydanı dolduran vatandaşlara keyifli anlar yaşatırken, etkinlikler kentin dört bir yanına yayılan bir yılbaşı coşkusu yarattı.
Yeni yılın ilk dakikaları, geri sayımın ardından düzenlenen görkemli bir havai fişek gösterisiyle karşılandı. Gökyüzünü renklendiren ışık şöleni, Aydınlıların unutamayacağı anlara sahne oldu.
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN BİRLİK MESAJI
Yılbaşı etkinliklerine katılarak vatandaşların coşkusuna ortak olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Çerçioğlu, yeni yılın mutluluk ve sağlık getirmesini dileyerek, “Bu şehri sizlerle paylaşmak benim için en büyük mutluluktur. Yeni yıl, hepimiz için sağlığın, mutluluğun ve başarıların yılı olsun.” ifadelerini kullandı.
Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğindeki etkinliklerde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan, CHP İlçe Başkanları ve meclis üyeleri de yer aldı. Vatandaşlarla birlikte marşlar eşliğinde 2025 yılına giren katılımcılar, meydandaki coşkulu atmosferde yeni yılı karşıladı.