Aydın Didim Emlakçılar Derneği faaliyetlere başlıyor

featured
service

Aydın’ın ilçesi Didim’de kurulan Emlakçılar Derneği, sektörde yetkisiz ve merdiven altı olarak adlandırılan kurumlarla mücadele etmek için kuruldu.

Kemal ETLEÇ (DİDİM POSTASI/AYDIN)
Aydın’ın ilçesi Didim Emlakçılar Derneği kuruluş ve amacını açıklamak üzere bir basın toplantısı düzenledi. Didim Sedef Cafe Bistro’da düzenlenen basın toplantısında Dernek Başkanı Cevher Yalçın, Didim Emlakçılar Derneği’nin emlak danışma hizmetlerinin yürütülmesi konusunda işletme ile yetkilendirme sözleşmesi düzenleyen, taşınmaz ticareti yetki belgesi olan ve emlak danışmanlığı yapan sektör çalışanları ile çalıştıranları bir araya toplama amacını taşıdığını kaydetti.

Merdiven altı işletmelere de tepki gösteren Yalçın, Didim’de emlak sektörüyle hiçbir ilişkisi bulunmayan, ofis vergi levhası oda kaydı ve yetki belgeleri olmayan kişilerin işini layığıyla yapanların hak ve emeklerini gasp ettiklerini dile getirdi. Didim Emlakçılar Derneği Başkanı Cevher Yalçın, “Haksızlığın önüne geçmek için yetkili kurumlarla görüşüp, devleti zarara uğratan bu şahıslarlarla da mücadele edeceğiz” dedi.

İŞTE YÖNETİM

Cevher Yalçın başkanlığındaki yönetim şu isimlerden oluşuyor: “Başkan Yardımcısı; Faruk Tur, Genel Sekreter; Naci Canpolat, Denetçi Üyeler; Canan Öztürk, Kzım Yalçın, Engin Yalçın, Muhasip Üye; İ. Halil Şahin,  Yedek Üyeler; Yunus Yalvaç, Alaattin Kalmaz.”

Aydın Didim Emlakçılar Derneği faaliyetlere başlıyor