Ankara’da Sagopa Kajmer ve Haluk Levent Konseri… BAKAP Açılıyor!

featured
service

Türkiye’nin en büyük tarım kampüsü ve rekreasyon alanı bugün gerçekleşecek program ile açılacak. Büyük açılışta Sagopa Kajmer ve Haluk Levent sahne alacak.

3,5 milyon metrekarelik alana kurulan BAKAP Tarım Kampüsü ve Rekreasyon Alanı; rengarenk bitkiler, aromatik meyveler, seralar, üretim alanları, göletler, etkinlik alanları, spor sahalarıyla her hafta on binlerce Ankaralıyı ağırlayacak.

AÇILIŞA SAATLERİ KALDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın göreve gelmesinin ardından yeniden kullanıma kazandırılan Gölbaşı ilçesi Karaoğlan Mahallesi’ndeki atıl araziye kurulan BAKAP (Başkent Ankara Kalkınma Projesi) Tarım Kampüsü ve Rekreasyon Alanı’nın açılışına saatler kaldı.

Bozkırda yeşilin hikâyesinin yazıldığı BAKAP’ta; 24 bin 500 süs bitkisi, 2 milyon 200 bin peyzaj bitkisi, 160 bin metrekare çim alan, 10 bin metrekare peyzaj alanı ve 3 adet biyolojik gölet bulunuyor.

BÜYÜK AÇILIŞ BUGÜN: SAGOPA KAJMER VE HALUK LEVENT KONSERİ

BAKAP, bugün saat 19.00’da Sagopa Kajmer ve Haluk Levent konserleriyle açılacak.

Gün boyu çeşitli etkinliklerin de düzenleneceği Türkiye’nin en büyük tarım kampüsü ve rekreasyon alanının açılışında yer alarak tarihe tanıklık etmek isteyen vatandaşlar için ring seferleri de düzenlenecek. Ring seferleri; 14.00-20.00 saatleri arasında Atatürk Spor Salonu, Altınpark, AŞTİ, Kızılay Zafer Çarşısı ve Gölbaşı Kütüphanesi önünden Gölbaşı Karaoğlan Mahallesi’ne kurulan BAKAP Tarım Kampüsü ve Rekreasyon Alanı’na, 21.30-23.00 saatleri arasında ise BAKAP’tan aynı noktalara gerçekleştirilecek.

Ankara’da Sagopa Kajmer ve Haluk Levent Konseri… BAKAP Açılıyor!