Ankara Gölbaşı Belediyesi’nin temizlik mesaisi

featured
service

Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğun temizlik mesaisi 3 yıllık rakamlara da yansıdı. Ekipler, 2019 yılından bu yana 155 ton evsel atık ile 8 bin 80 ton geri dönüşebilir atık (karışık ambalaj atığı) topladı.

ANKARA (İGFA)- Temiz bir Gölbaşı için çalışan Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün 2019 yılından bu yana sürdürdükleri çalışmaların karnesi belli oldu. Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, özellikle pandemi döneminde de büyük bir özveri ile çalıştı.

Ev ve iş yerlerinden çıkan atıkların toplanması başta olmak üzere, çevre temizliği ve diğer sorumluluk alanlarındaki görevleri başarıyla yürüten ekiplerin yoğun temizlik mesaisi rakamlara da yansıdı. Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2019 yılından bu yana 155 ton evsel atık ile 8 bin 80 ton geri dönüşebilir atık (karışık ambalaj atığı) topladı. Yine 2019’dan bu yana ekipler Gölbaşı’nda, 3 bin 360 kilogram elektrikli ve elektronik atığı, bin 952 kilogram pil atığını ve 100 adet giysi kumbarasından 116.5 ton atık giysiyi toplama görevini üstlendi.

Ankara Gölbaşı Belediyesi’nin temizlik mesaisi