1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Ankara Büyükşehir’den Sanata Destek: “Seni Çok Seviyorum” Başkentlilerle Buluştu

Ankara Büyükşehir’den Sanata Destek: “Seni Çok Seviyorum” Başkentlilerle Buluştu

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sanatı ve sanatçıyı destekleyen etkinliklerine devam ediyor. Bu kapsamda, Yenimahalle Gençlik Merkezi Tiyatro Ekibi tarafından sahnelenen “Seni Çok Seviyorum” oyunu, Başkentlilerle buluştu.

Erdinç Aydın’ın yazarlığında ve Volkan Kaya’nın yönetmenliğinde hazırlanan 2 perdeden oluşan ve komedi türündeki oyun, Batıkent Meydan AVM Sinan Bengier Sahnesi’nde sanatseverlere sunuldu.

Ankara Büyükşehir'den Sanata Destek: "Seni Çok Seviyorum" Başkentlilerle Buluştu 1

“GENÇLERE DEĞER VERİYORUZ”

Gençlere imkân tanındığında başarının kaçınılmaz olduğunun altını çizen Gençlik Merkezi Tiyatro Eğitmeni Volkan Kaya, “Seni Çok Seviyorum isimli tiyatro oyunu, gençlerin yeteneklerini sergileyebildiği bir tiyatro oyunu. Yenimahalle Gençlik Merkezi olarak gençlere değer veriyoruz. Gençlere verilen değerlerin sonucunda böyle kıymetli gösterilerin çıkması bizi çok mutlu ediyor. Gençler de burada kendilerini geliştirebiliyorlar, kendi yeteneklerini ortaya koyabiliyorlar. Gençlik merkezlerimizde birçok şeyden faydalandıkları gibi tiyatro faaliyetlerinden de faydalanabiliyorlar. Sanatı birçok sanatsevere sunuyorlar” dedi.

Ankara Büyükşehir'den Sanata Destek: "Seni Çok Seviyorum" Başkentlilerle Buluştu 2

Oyuncularından Ömer Faruk Doğan ise “Burada ekip ruhunu iyi oturttuğumuzu düşünüyorum. Herkes birbirine kenetlenmiş durumda, iletişimimiz birbirimizle çok iyi. Dışarıda da beraber vakit geçiriyoruz. Sadece tiyatroyla kalmıyoruz. Tiyatro, dışarıdan baktığınızda ‘-mış yapmak’ gibi gözüküyor ama bence daha da derinine daldığınızda ‘-mış gibi yapmanın’ da ilerisine geçerek tanrısal bir şeye dönüştüğünü düşünüyorum. Çünkü bir karakter var ve ona siz can veriyorsunuz. Aynı oyunu bir başkası oynadığında farklı bir can buluyor” diye konuştu.

Ankara Büyükşehir’den Sanata Destek: “Seni Çok Seviyorum” Başkentlilerle Buluştu