Ampute futbolcu Barış Telli’nin hayatı film oldu

featured
service

Ampüte Futbol Milli Takımı’nın yıldızı Barış Telli’nin mücadele dolu hayat hikayesi, Hayatla Barış adlı filmin vizyon tarihine hazırlanıyor. TME dağıtımı ile 23 Şubat 2024’te vizyona girecek olan film, küçük yaşta geçirdiği talihsiz kazadan sonra hayallerini kaybeden ancak mücadeleye olan inancını kaybetmeyen paralimpik sporcu Barış Telli’nin gerçek ve samimi hikayesini anlatacak.

Taner Ölmez’in canlandırdığı Barış Telli’yi içeren filmin kadrosu, Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu gibi isimlerle dolu.

Ampute futbolcu Barış Telli'nin hayatı film oldu 1

Hayatla Barış filminin yapımcılığını Hünkar Doğan / Four Story Prodüksiyon üstlenirken, yönetmenliğini Ekin Pandır yaptı. Caner Erzincan ve Koray Yeltekin’in kaleme aldığı film, İstanbul’da çekildi ve müziklerinde Fahir Atakoğlu gibi ünlü bir ismin imzası bulunuyor.

Ayrıca, filmde uluslararası standartlarda CGI teknolojisi kullanılacak ve Berlin Film Festivali Premium gösterimi yapılması bekleniyor.

Ampute futbolcu Barış Telli’nin hayatı film oldu