Amazon Prime Video’da en çok izlenen filmler ve IMDb punları

featured
service

Amazon Prime Video’nun en popüler filmleri ve IMDb puanlarıyla ilgili heyecan verici bir liste sunuyoruz. Bu seçkide, farklı türlerden ve farklı puanlardan filmler yer alıyor. İşte bu listedeki filmler ve IMDb puanlarına göre sıralamaları:

10- Moonfall – IMDb 5,1

Süre: 2 saat 10 dakika
Roland Emmerich’in yönetmenliğini yaptığı Moonfall, Ay’ın yörüngeden çıkıp dünyaya çarpmasının nasıl bir felakete dönüşeceğini konu alıyor.

9- Vesper – IMDb 6,0

Süre: 1 saat 53 dakika
Dünya ekosisteminin çöküşünden sonra babasıyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren 13 yaşındaki Vesper, gelecek için savaşmak için zekasını, gücünü ve biyo-hackleme yeteneklerini kullanmak zorundadır.

8- Uncharted – IMDb 6,3

Süre: 1 saat 55 dakika
Sokakların dilinden anlayan Nathan Drake (Tom Holland) tecrübeli hazine avcısı Victor “Sully” Sullivan tarafından, Ferdinand Macellan’ın 500 yıl önce kaybettiği bir hazineyi ele geçirmek üzere işe alınır.

7- Operation Fortune: Ruse de Guerre (SERVET OPERASYONU) – IMDb 6,3

Süre: 1 saat 53 dakika
ABD, İngiltere ve Türkiye’den oluşan küresel istihbarat ittifakının yeni ölümcül silah satışını durdurmak görevlendirilen Orson Fortune’la tanışmaya hazır olun! Aksiyon ustası Jason Statham’a Hugh Grant, Aubrey Plaza ve Josh Hartnett eşlik ediyor.

6- Yarının Savaşı – IMDb 6,6

Süre: 2 saat 18 dakika
Zaman yolcuları acil bir mesaj için 2051’den gelirler. 30 yıl sonraki gelecekte insanlık ölümcül bir uzaylı türüne karşı savaşı kaybediyordur. Hayatta kalmak için tek umut, askerlerin ve sivillerin geleceğe gidip savaşa katılmasıdır.

5- Balon Pilotları – IMDb 6,6

Süre: 1 saat 40 dakika
1862’de, cesur balon pilotu Amelia Wren (Felicity Jones) ve öncü meteorolog James Glaisher (Eddie Redmayne) insanlığın hava durumuna dair bilgilerini geliştirmek ve tarihte kimsenin uçmadığı kadar yükseğe uçmak için bir araya gelir.

4- Vesper – IMDb 7,2

Süre: 2 saat 44 dakika
Muthuvel Pandian, emekli bir gardiyan olarak artık sıradan bir yaşam sürdüren bir aile babasıdır. Sorun, oğlu, özenli bir polis, bir put kaçakçılığı mafyasını soruşturduğunda kapısını çalar ve Muthuvel Pandian’ı geçmişinin karanlık dünyasına geri dönmeye zorlar.

3 – The Covenant (Antlaşma) – IMDb 7,5

Süre: 2 saat 2 dakika
Afganistan’daki savaş sırasında, yerel bir tercüman yaralı bir çavuşu kilometrelerce zorlu arazide taşımak için kendi hayatını riske atar.

2- Milyon Kilometre Uzakta – IMDb 7,4

Süre: 2 saat 2 dakika
Gerçek hayattan esinlenerek yazılan “A Million Miles Away,” NASA uçuş mühendisi José Hernández’in hikayesini takip ediyor. Bu hikaye, Michoacán, Meksika’daki bir kırsal köyden Dünya’nın 200 mil üzerinde, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda geçen onlarca yıl süren bir yolculuğu anlatıyor.

1- John Wick 4 – IMDb 7,8

Süre: 2 saat 49 dakika
Başına ödül konulan ve tüm dünyada aranan John’un kurtuluşu ile arasında Yüksek Şura duruyor. Usta oyuncu kadrosuna eklenen Donnie Yen, Scott Adkins ve Bill Skarsgard seriye renk katıyorlar.

Amazon Prime Video’da en çok izlenen filmler ve IMDb punları