Akyurt Emniyeti suçlulara göz açtırmıyor: 4 zanlı yakalandı

featured
service

Akyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, son bir hafta içinde yürüttükleri operasyonlarda 4 zanlıyı ele geçirdi. Uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen 1 kişi, uyuşturucu kullanımı tespit edilen 1 kişi, FETÖ mensubu 1 kişi ve ruhsatsız silah taşıyan 1 kişi gözaltına alındı. Yakalanan şahıslar adli makamlara teslim edildi.

FETÖ MENSUBU YAKALANDI

Kırşehir adli makamlarının yürüttüğü soruşturma kapsamında Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliği suçlamasıyla aranan ve kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan N.N.M. (34), Akyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. N.N.M.’nin Akyurt’ta bir süre yaşadığı ve daha sonra Keçiören’e taşındığı belirlendi. Akyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, suçluyu Keçiören Yayla Mahallesi’nde yakalayarak adli makamlara teslim etti.

UYUŞTURUCU SATICISI YAKALANDI

Bir başka olayda da uyuşturucu ticareti yaptığı yönünde ihbarı değerlendiren emniyet ekipleri S.T.’yi (28) Akyurt’taki ikametine düzenlediği operasyon ile ele geçirdi. Uyuşturucu kullanımı, uyuşturucu madde satışı, dolandırıcılık ve hırsızlık olmak üzere 13 ayrı suç kaydı bulunan S.T.’nin ikametgahında 116 gram metamfetamin maddesi olarak değerlendirilen madde, 2 parça halinde toplam 2.1 gram gelen eroin maddesi, 2 parça halinde toplam 4.3 gram metamfetamin maddesi, 1 Adet suboxone hap, uyuşturucu madde içiminde kullanılan bir adet pipe cam şişe ile 2 adet hassas terazi ele geçirildi.

Ayrıca, Akyurt Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri’nin uyuşturucu madde kullanan şahıslar üzerinde yaptığı çalışma sonrasında da F.D. (29) üzerindeki 12.19 gr. uyuşturucu madde ile yakalandı. Şüpheli F.D.’nin uyuşturucu, hırsızlık ve yağma olmak üzere 18 ayrı suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Tabanca taşıdığı belirlenen bir başka şahıs M.C. (30) ise yine Akyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. 26 ayrı suç kaydı bulunan ve üst aramasında 6 adet 9×19 parabellum fişek ile yakalanan şüphelinin taşıdığı ruhsatsız silah ise görüntü kayıtları incelenerek ele geçirildi. Zanlının silahı bir marketin çöpüne bıraktığı tespit edildi.

Ele geçirilen 4 şüpheli adli makamlara sevk edildi.

Akyurt Emniyeti suçlulara göz açtırmıyor: 4 zanlı yakalandı