AKYURT BELEDİYESİNİN BORCU NEDEN YOK

featured
service

Hazine Müsteşarlığı’nın açıklamasına göre AKP li belediyeler borç rekoru kırıyor. Birinci Kocaeli Belediyesi ikincisi Ankara büyükşehir belediyesi.

Ankara büyük şehir belediyesi Büyükşehir yasası gereğince Ankaranın tüm ilçelerini kapsayan metropol ilçe statüsüne aldığı belediyelerden Akyurt Belediyesi borcu olmamakla övünüyor.Akyurt’ta tüm hizmetler EGO-ASKİ-Yaşam Merkezi – YOL,KÖPRÜ vs Büyük şehir belediyesi  personel araç ve gereçleriyle sağlanıyor. Hal böyle olunca Ankara Büyükşehir’in borçları zaman zaman bir şekilde silinmesine rağmen artmaya devam ediyor.Akyurt Belediyesi çiçek ekimi, poşet toplama,çöp toplama, araç ve gereçleriyle büyükşehir belediyesine destek,eğlence,sohbet,turnuva gibi v.s  işlerle uğraşıyor ve hiçbir etkinliği ve yaptırımı yok.Aynı zamanda Köy muhtarlarının tamamen diskalifiye edilmesi  mahallelerde doğa talanı devam ederken muhatarların mudahale hakkı yok. Akabinde Akyurt Belediyesi ve Kaymakamlığı hiçbir mudehale de bulunamıyor. 
B.Ş.BELEDİYESİ NASIL BORÇLANMASINMetropol belediyeler düzenledikleri etkinliklerle vatandaşı oyalarken aynı zamanda Büyükşehir belediyesine ve kendilerine oy ve gayrimenkul rantı sağladıkları için sorun da yok borç ta yok. Fakat yakın olan ve üst düzey yöneticilerinin zenginleşmesi de aynı hızda devam ediyor.Ego bedava taşıyor, Aski bir yaptığı yeri defalarca söküyor, yada yeni asfalt dökülen yerin hemen ardından kazı işine başlıyor, doğal gaz  aynı,yaşam evinde keyifler gıcır, araç gereç bedava, Derler ya hani ( biri çalıyor biri oynuyor.) sistem güzel işliyor. bu_kadar_borcla_3_kopru_yapilir_h12003(1)
AKYURT BELEDİYESİNİN BORCU NEDEN YOK