Akyurt Belediyesi Koronavirüs önlemlerini artırdı

featured
service
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının etkisini azaltmak amacıyla Akyurt Belediyesi almış olduğu tedbirleri uygulamaya devam ediyor. 
Cumhuriyet Meydanı ile ilçenin bulvar ve caddelerinde temizlik çalışmalarını sürdüren Akyurt Belediyesi ekipleri ortak kullanım alanlarında da dezenfeksiyon işlemlerini gerçekleştiriyor.  El dezenfekteni yerleştirilen otobüs duraklarında günlük hijyen uygulamalarını sürdüren Akyurt Belediyesi tarafından ilçede bulunan 43 cami, kamu kurum ve kuruluşları, siyasi parti binaları, bankalar, dernek ve oda başkanlıkları, noterler, öğrenci yurtları ve eczaneler de dezenfekte işlemine tabi tutuluyor.
Akyurt Belediyesi Koronavirüs önlemlerini artırdı 1
Toplu taşıma araçları, özel servis ve binek araçlar başta olmak üzere Akyurt Belediyesi tarafından bugüne kadar 3 bin 150 araç ise dezenfekte işleminden geçti. Günlük rutin kontrollerini de artıran Akyurt Belediyesi vatandaşların vakit geçirmemesi için parkların etrafına da güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Gerçekleştirmiş oldukları uygulamalar ile koronavirüs salgını ile mücadelede farkındalık oluşturmak istediklerini belirten Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, “Tüm ekiplerimiz halkımızın sağlığı için çalışmalarına titizlikle devam ediyor. Almış olduğumuz önlemlerin yanı sıra vatandaşlarımızın Sağlık Bakanlığımız tarafından açıklanan 14 kurala uyması hayati önem taşıyor. Otobüs duraklarımızda, parklarımızda, meydan, cadde ve bulvarlarımızda, toplu taşıma araçları ile kamu kurum ve kuruluşlarımızda gerçekleştirdiğimiz dezenfeksiyon önlemlerimizi uygulamaya devam edeceğiz” dedi.
Akyurt Belediyesi Koronavirüs önlemlerini artırdı 2 Akyurt Belediyesi Koronavirüs önlemlerini artırdı 3
Akyurt Belediyesi Koronavirüs önlemlerini artırdı