Aile dizisi hangi kanalda? Aile dizisi tekrarı ne zaman?

featured
service

Heyecanla beklenen Aile dizisi, 18. bölümüyle ekranlara geliyor. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın bulunduğu bu dizi, seyircileri kendine çekmeye devam ediyor.

18. bölümde neler olacak?

Nedret İstanbul’a Dönüyor

18. bölümde, Devin’in Nedret’i ikna etmesiyle marinaya aranan ortak bulunur. Ancak Nedret’in İstanbul’a dönüşü, aile içindeki dengeleri değiştirecektir.

Hülya ve Azılı Düşmanı

Hülya, artık birlikte yaşayacağı azılı düşmanıyla başa çıkmaya çalışırken, eski defterler açılacaktır. Aynı zamanda Aslan, marinadaki hakimiyetini korumak için ortağı Bedri’ye karşı mücadele ederken işlerinin baltalanmasına sebep olan haini bulmak için harekete geçer.

İbo’nun Tehdidi

İbo, kendileri için artık büyük bir tehdit olarak görülen İlyas ve Serap tarafından oyundışı bırakılmak istenir. Serap planını kurarken, Cihan da yeni bir iş için harekete geçer.

Hülya ve Devin Karşı Karşıya

Hülya, Devin’e Nedret’i getirdiği için karşı karşıya gelir ve ailesine karışmasının bedelini Devin’e ödetmeye kararlıdır. Bu hamle, Neşe için büyük bir dert açar. Devin annesini korumaya çalışırken geçmişteki o geceye döner. Aslan ise Devin’i yalnız bırakmazken, sevdiği kadını aşkın iyileştirici gücüne inandırmaya çalışır.

İç İçe Hainlik ve Aile Toplantısı

Leyla tarafında işler iyice sıkışırken, Aslan içlerindeki haini sonunda bulur. Tüm aileyi elleriyle yaptığı yeni masada toplar. Tüm Soykanlar şimdi ilk kez aynı sofradadır. Ancak ailece yenecek güzel bir akşam yemeği beklenmedik olaylara sebep olacaktır.

Aile Dizisi Tekrarı Ne Zaman?

18. bölüm, 31 Ekim 2023 Salı günü Show TV ekranlarında saat 20:00’da yayınlanacak. Tekrarı ise Cuma gecesi saat 00:15’te yine aynı kanalda ekranlara gelecek.

Aile Dizisi Oyuncuları

Aile dizisinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alırken, dizinin diğer oyuncuları şunlardır: Nur Sürer, Nejat İşler, Canan Ergüder, Levent Ülgen, Emel GÖksu, Yüsra Geyik, Mert Denizmen ve İpek Çiçek.

Aile dizisi hangi kanalda? Aile dizisi tekrarı ne zaman?