700 ÖĞRENCİNİN KIRTASİYE VE TEMİZLİK MALZEMESİ BELEDİYEDEN

featured
service
Okullar açıldı, eğitim öğretim yılı başladı. Akyurt Belediyesi her yıl olduğu gibi okula yeni başlayan 700 ilkokul birinci sınıf öğrencisine kalemlik ve temizlik seti hediye etti.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, içerisinde kalem çeşitleri, kalemtıraş ve silgi bulunan kalemlikleri, Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ise el sabunu, diş macunu, diş fırçası ve tırnak makası gibi malzemelerin içinde bulunduğu seti temin etti.
Yıldırım Beyazıt İlkokulu’nda öğrencilere hediyelerini Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Meclis Üyeleri Musa Çakmak ve Cemalettin Demirel ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Aycan birlikte verdi.
Başkan Ayantaş öğrencilere hayatları boyunca başarılı olmaları dileklerini ileterek “Hepiniz bu vatana, millete faydalı işler yapacak, içinizden belediye başkanları, bakanlar, başbakanlar çıkaracaksınız. Öğretmenlerimizin de bu ülkenin her kesiminden insanı yetiştirerek, eğiterek ne kadar büyük bir iş yaptıklarını belirtmek istiyorum. Her fırsatta olduğu gibi öğretmenlerimize ilçemizde ikamet etmelerini tavsiye ediyorum. Akyurt’ta yaşadıkları zaman buraya sosyal hayatın gelişmesi anlamında daha fazla faydalı olacaklarına inanıyorum. Yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun.” diye konuştu.
 ysn_7801 ysn_7813
700 ÖĞRENCİNİN KIRTASİYE VE TEMİZLİK MALZEMESİ BELEDİYEDEN