Yenimahalleliler Mucize Şov ile buluştu

featured
service

Yenimahalle Belediyesi, Yazar, Fotoğrafçı Nuray Temizer ile Mavianne olarak bilinen çevre mühendisi, blogger ve köşe yazarı Fatma Erdem’in birlikte sahneye taşıdığı “Mucize Şov”u vatandaşlarla buluşturdu.

Sinan Bengier Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen gösteride, Mutlu Olma ve Kaliteli Yaşam Semineri adı altında Fibromiyalji Sendromu konusu işlendi.

Fibromiyalji Sendromu ele alındı

Mutlu insan ve mutluluğun insan vücuduna verdiği olumlu etki konusu ile başlayan seminer daha sonra kronik yumuşak doku romatizmal ağrı sendromu olan ve kadınlarda erkeklerden üç kat fazla görülen Fibromiyalji konusudoktor ve fizyoterapist konuklarla Yenimahallelilere anlatıldı.

Fibromiyalji Sendromu’nun ne tür bir hastalık olduğu ve nasıl tedavi edilebileceği konusunda katılımcıları aydınlatan uzmanlar, aynı dertten muzdarip olan vatandaşların sorularını da cevapladı.

Mutsuzluk ağrıları arttırıyor

Seminere farklı bir bakış açısı getiren ve mutsuzluğun ağrıları artıran bir faktör olduğunu söyleyen Temizer ve Erdem ikilisi, müzikli şovları da seminere dahil etti. Şovda, tiyatro oyuncuları ve müzikleriyle gösteriye eşlik eden bir de müzisyen yer alarak, mutlu olmak için yapılabilecek küçük değişikliklerin mucizelere dönüşmesinin örnekleri tiyatro sanatçıları tarafından canlandırıldı.

Yenimahalleliler Mucize Şov ile buluştu