Yenimahalleli kuaförler Hatay’da

featured
service

Kahramanmaraş ve çevre illerde yaşanan deprem felaketi sonrasında mağdur olan vatandaşlara yönelik yardım ve destek çalışmalarını aralıksız sürdüren Yenimahalle Belediyesi, Ankara Kuaförler Güzellik Salonları İşletmecileri ve Manikürcüler Esnaf Odası işbirliğinde bölgede depremden etkilenen vatandaşlara yönelik saç kesimi ve kuaför hizmeti gerçekleştiriyor.

45 gönüllü kuaför, depremin büyük yıkıma yol açtığı Hatay da depremden etkilenen çocuklar başta olmak vatandaşların saç kesimini yaparak afetzedelere moral veriyor.

Elimizden gelen her desteği vereceğiz

Öncelikli amaçlarının deprem sonrasında hijyen ve salgın hastalık tehlikesinin arttığı bölgede vatandaşların yarasına merhem olmak olduğunun altını çizen kuaförler “Depremde binlerce vatandaşımızı kaybettik. Kaybettiğimiz tüm yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Ülkemiz deprem sonrasında 7’den 70’e afetzedelere destek olmak için tek yürek oldu. Yenimahalle genelinde kuaför hizmeti veren arkadaşlarımızla birlikte depremzede vatandaşlarımıza moral vermek, çocukların yüzünü güldürmek amacıyla Yenimahalle Belediyesi iş birliğinde Hatay’dayız. Bölge halkının bu büyük yıkımın etkilerini kıza sürede atlatabilmesi adına elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Bu süreçte bizlere olan desteğini sürdüren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yenimahalleli kuaförler Hatay’da