Yenimahalle’den Engelliler Gününe özel program

featured
service

Yenimahalle Belediyesi, Dünya Engelliler Günü’nü dolayısıyla muhteşem bir etkinliğe imza atacak.

4 Aralık Pazar günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde saat 16.00’da düzenlenecek olan program kapsamında, ilk olarak belediye personelleri Lirik Dans Gösterisi ile sahneye çıkacak. Ardından engel tanımayan bireyler, birbirinden özel gösteriler ve farkımla güzelim defilesi ile göz dolduracak. Etkinliğin finalini ise sevilen sanatçı Oğuzhan Koç, vereceği muhteşem konser ile yapacak.

Farkımla Güzelim defilesi göz dolduracak

“Farkımla Güzelim” adlı özel defile ile Yenimahalle Belediyesi Konfeksiyon Atölyesinde belediye personellerince hazırlanan ve tasarlanan rengarenk kıyafetler eşliğinde podyuma çıkacak 32 özel birey, hünerlerini Yenimahalle sakinleri için sergileyecek.

Engel tanımayan vatandaşlarımızın yanındayız

Yenimahalle’de hiçbir ayrım yapmadan her vatandaşa eşit hizmet sunulduğunu belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Engelli bireylerin hayatında var olan engelleri kaldırmak adına birbirinden farklı etkinlikler düzenliyoruz. İmkan verildiği takdirde engel tanımayan vatandaşlarımızın neler yapabildiğini hep birlikte görüyoruz. Yenimahalle Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın sonuna kadar yanındayız. Dünya Engelliler Günü’ne özel olarak düzenlediğimiz etkinliğimizde değerli sanatçımız Oğuzhan Koç da güzel şarkılarıyla sahne alacak. Tüm vatandaşlarımızı bu özel programa ve konsere bekliyoruz” dedi.

Yenimahalle’den Engelliler Gününe özel program