Yenimahalle’de Sevgililer Günü

featured
service

Yenimahalle Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla pandemi şartlarına uygun bir dizi etkinlik düzenledi. Koronavirüs salgını nedeniyle yüz yüze gerçekleştirilemeyen kültür ve sanat etkinlikleri belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden online olarak vatandaşlarla buluşturuldu.

Sevgililer günü etkinlikleri kapsamında; Yenimahalle Kent Orkestrası sanatçıları şiir ve müzik dinletisiyle kulakların pasını silerken online derslere devam eden YENİMEK kursiyerleri de el emeklerini görücüye çıkardı.

Dünya sevgiyle güzelleşecek

Etkinlikler çerçevesinde Yenimahalle Belediyesi’nin Youtube ve Facebook hesapları aracılığıyla muhteşem bir dinletiye imza atıldı. Yenimahalle Kent orkestrası sanatçıları birbirinden güzel şarkıları seslendirirken Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da yayına katılarak şiir okudu. Türk şiirinin en büyük şairlerinden Nazım Hikmet’in “Seni düşünmek” şiirini okuyan Başkan Yaşar “ Biz sevginin gücüne inanıyoruz. Her şeye rağmen sevin. Çiçeği, böceği, doğayı, insanı, ağacı sevin. Dünya sevgiyle güzelleşecek” dedi.

Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kurslarında da Sevgililer Günü sergisi heyecanı yaşandı. Pandemi nedeniyle uzaktan eğitimle derslerine devam eden kursiyerler el emeği göz nuru ürünlerini Yenimahalle Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün yenimahallekultur.com adresi üzerinden online olarak görücüye çıkardı.

Yenimahalle’de Sevgililer Günü