Yenimahalle O sesini buldu

featured
service

Yenimahalle Belediyesi’nin “Kent Orkestrası Ses Sanatçısını Arıyor” adlı yarışması sonuçlandı. 18 yaşını doldurmuş ve devlet üniversitelerinin müzik bölümü lisans öğrencilerinin katılabildiği yarışmada kıyasıya mücadele veren sanatçı adayları, birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirdi.

Kent Orkestrası sanatçısı olmaya hak kazandı

Nazım Hikmet Kültür Merkezi Yıldız Kenter Salonu’nda gerçekleşen yarışmada, finale kalan 6 aday içinden Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı 4’üncü sınıf öğrencisi Gökçe Hayırlı seslendirdiği “Bir Kendi Gibi Zalimi Sevmiş” eseri ile birinci oldu.

Sadece sesi ile değil TSM hakkında sorulan sorulara doğru cevaplar vererek bilgi donanımıyla da jüriyi etkileyen Gökçe Hayırlı, Kent Orkestrası sanatçısı olmaya hak kazandı.

“Çok mutluyum”

Yaşadığı mutluluğu dile getiren Gökçe Hayırlı, “Yenimahalle Belediyesi’nin sanata ve sanatçıya verdiği değeri biliyorum. Belediyenin etkinliklerini de uzun zamandır takip ediyordum. Yarışma başvurusunu gördüğümde benimde bu ailenin bir ferdi olmam gerektiğini düşündüm ve yarışmayı başarılı bir şekilde tamamlayarak bu muhteşem aileye katıldım. Çok mutluyum. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yenimahalle O sesini buldu