Yenimahalle Lig’in 2’nci yarısına galibiyetle başladı

featured
service

2020-2021 sezonu Hentbol Kadınlar Süper Ligi’ine aldığı başarılı sonuçlarla damga vuran Yenimahalle Belediyesi SK, evinde ağırladığı Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübünü mağlup ederek Hentbol Kadınlar Süper Lig’inin ikinci yarısına galibiyetle başladı.

Hentbol Kadınlar Süper Lig’inde 12’nci hafta mücadelesine çıkan Yenimahalle Belediyesi, Anadolu Üniversitesi GSK maçından 32-29 galip ayrıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanan iki takımın kıyasıya mücadelesine sahne olan karşılaşmada altın kanatlı melekler sahaya; Ceylan, Hanna, Beyza, Bilge, Nurceren, Fatma ve kalede Selen yedisi ile çıktı.

Ceylan 12 golle göz doldurdu

İki takımın kıyasıya mücadelesine sahne olan maçın ilk devresinde, hızlı hücum ve etkili savunma oyunu ile mücadeleyi bırakmayan Yenimahalle’nin melekleri soyunma odasına 17-14 önde girdi. Maçın ikinci yarısında da oyunun kontrolünü elinden bırakmayan altın kanatlı melekler, sol kanat oyuncusu Ceylan’ın göz dolduran performansıyla maçtan galip ayrılmayı başardı.

İsmail Doğan ve Mehmet Küntay Taşkın ikilisinin yönettiği karşılaşmada Yenimahalle Belediyesine galibiyeti getiren goller; Ceylan (12), Nurceren (6), Hanna (4), Beyza ve Buse (3), Bilge (2), Fatma ve Gülcan (1) ile geldi.

Melekler Yalıkavak ile mücadele edecek

Aldığı galibiyetle Hentbol Kadınlar Süper Lig’inin 2’nci devresine moralle başlayan Yenimahalle’nin melekleri, 5 Şubat 2021 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde güçlü rakibi Yalıkavak Spor Kulübü ile galibiyet için mücadele edecek.

Yenimahalle Lig’in 2’nci yarısına galibiyetle başladı