Yenimahalle Belediyespor namağlup ilerliyor

featured
service

Muzaffer Gültekin Süper Amatör Lig’in güçlü takımları arasında yer alan Yenimahalle Belediyespor,şampiyonluk yolunda namağlup ilerliyor. Sezon öncesinde Bölgesel Amatör Lig’e yükselme hedefini ortaya koyan Yenimahalle, aldığı başarılı sonuçlarla ligde lider konumunu sürdürüyor.

Muzaffer Gültekin Süper Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, son maçında ligin güçlü takımlarından Beytepe Mete Spor Kulübü’nü 3-0 mağlup ederek, liderliği korudu.

Yenimahalle 6 maçta 21 gol attı

Yenimahalle’ye galibiyeti getiren goller, Halil Yapıcı (2) ve Anıl Özkan (1) ile geldi. 19 Mayıs 1 nolu sahada gerçekleşen heyecan dolu karşılaşmada rakibine gol fırsatı tanımayan Yenimahalle, karşılaşmanın başından sonuna üstün bir oyun sergiledi. Son 40 dakikayı 10 kişi oynayan mavi beyazlı ekip üstün bir performans sergileyerek 3 puanı 3 golle almasını bildi.

Oynadığı 6 karşılaşmada 21 gol atarak rakip fileleri havalandıran Yenimahalle, yediği 2 golle grubun en az gol yiyen takımı unvanını almayı başardı.

Yenimahalle BAL Lig’e gözünü dikti

Oyuncularının aldığı galibiyetlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Kerem Güney, “Sporcularımız sahada büyük bir oyun disiplini ile mücadele ediyor. Alınan bu sonuçların arkasında büyük bir çalışma ve emek yatıyor. Amacımız grubu lider tamamlayıp BAL Lig’e yükselmek. Yenimahalle’ye bu gururu yaşatan tüm oyuncularımı tebrik ediyor, bu süreçte desteğini her zaman yanımızda hissettiren Başkan Fethi Yaşar’a teşekkür ediyorum” dedi.

Yenimahalle Belediyespor namağlup ilerliyor