Yenimahalle Antalya’ya geçit vermedi

featured
service

2021-2022 sezonu Hentbol Kadınlar Süper Ligi 5’inci haftasında evinde Antalya Anadolu Spor Kulübü ile karşılan Yenimahalle Belediyesi SK, sahadan galibiyetle ayrıldı.

Antalya Anadolu’yu ağırlayan altın kanatlı melekler, kıran kırana mücadeleye sahne olan karşılaşmayı 37-32 galip tamamladı.

Melekler farkın kapanmasına izin vermedi

Gazi Mustafa Kemal Spor Kompeksi’nde oynanan karşılaşmada rakibin öne geçmesine izin vermeyen Yenimahalle’nin melekleri, karşılaşmaya Gülcan, Ayşe, Beyza, Betül, Funda, Buse ve kalede Fatma yedisi ile çıktı.

Maçın ilk yarısını 23-14 üstün kapatan Yenimahalle Belediyesi, Antalya Anadolu Spor kalecisi Flavia’nın üst üste kurtarışları ve oyun kurucu Andrezza’nın peş peşe bulduğu gollere rağmen müsabakanın ikinci yarısında farkın kapanmasına izin vermedi.

Sıradaki rakip Anadolu Üniversitesi

Sema Helvacı, Sibel Erdoğan ikilisinin yönettiği karşılaşmada Yenimahalle Belediyesi’ne galibiyeti getiren goller; Beyza (7), Funda (6), Betül ve Gülcan (5), Reyhan, Elif, Hatice (4), Buse (2) ile geldi. Beyza ve Funda kritik dakikalarda attığı gollerle takımın maçı kazanmasında pay sahibi oldu.

Süper Lig’in 5. haftasında 2 puanı hanesine yazdıran altın kanatlı melekler, 6’ncı hafta mücadelesinde, 30 Ekim tarihinde Anadolu Üniversitesi ile deplasmanda karşılaşacak.

Yenimahalle Antalya’ya geçit vermedi