Yenimahalle 30 Ağustos Coşkusuna Hazır

featured
service

Yenimahalle Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçe sakinlerinin 30 Ağustos Zafer Bayramını coşkuyla kutlaması için birbirinden özel etkinlikler düzenliyor.

30 Ağustos 1922 yılında Dumlupınar’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’u anmak amacıyla her yıl kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Yenimahalle’de coşkuyla kutlanacak.

Zafer Bayramı’nda meşaleli yürüyüş ve dev konser

Yenimahalle vatandaşlara dağıtılacak Türk bayrakları ile kırmızı beyaza boyanacak. Vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşecek olan Zafer Bayramı kutlamalarısaat 19.00’da Batıkent Meydan AVM önünden Meşaleli Yürüyüş ile başlayacak. Uğur Mumcu Mahallesi’nde bulunan Vedat Dalokay Parkı’na kadar sürecek olan yürüyüş sonrasında, ilçe sakinleriTürk Halk Müziği ve özgün müziğin efsane sesi Selda Bağcan konseri ile bayramı doyasıya yaşayacak.

Başkan Yaşar’dan ilçe sakinlerine davet

30 Ağustos Zafer Bayramı öncesinde ilçe sakinlerine seslenerek bu büyük bayramı coşku içerisinde kutlamaya davet eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Tüm emperyalist devletlerin bir araya gelerek Anadolu topraklarını paramparça etme düşüncesi, milleti ile birliktekurtuluş mücadelesi başlatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından 30 Ağustos 1922 yılında yok edilmiştir. Türk milleti gücünü bütün dünyaya ispatlamıştır. Her yıl olduğu gibi bu yılda tüm Yenimahalleli hemşerilerimi bağımsızlığımızın ve varlığımızın bayramını coşkuyla kutlamaya davet ediyorum” dedi.

Yenimahalle 30 Ağustos Coşkusuna Hazır