‘Yeni yılda çok çalışarak başarılı olmayız’

featured
service

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, 2022 yılının ülkeye ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, mutluluk getirmesini diledi.

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, yeni yıl kutlama mesajı yayımladı. Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Türkiye’de insanlarımız mutsuz, yarınlardan umutsuz yaşıyor. İnsanlarımız yoksullaşıyor. 

Bizler, millet olarak el birliği ile çalışmamız, kendimize inanmamız, sahip olduğumuz imkanlar ve öz kaynaklarımızı en iyi şekilde kullanarak lider ülke Türkiye’yi oluşturmamız gerekiyor. Her yeni yıl yeni atılımlar, yeni umutlar, yeni adımlar kısaca yenilikler yılı diye mesajlar yayınlıyoruz. Ülke olarak yeni yılda daha çok çalışarak başarılı olmamız gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın, ülkemizin karanlıktan aydınlığa, özgürlükçü, eşitliğe dayalı, liyakatin esas alındığı, herkesin mutlu olduğu, adil gelir dağılımının olduğu, barış ve sağlık getirmesini diliyor, tüm halkımızın yeni yılını kutluyorum” dedi. 

‘Yeni yılda çok çalışarak başarılı olmayız’