Yazar Sevil Göktuna Pazaryerililere Yunus Emre’yi anlattı

featured
service

Eskişehirli Yazar Sevil Göktuna Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde gerçekleşen konferans ile Hz. Yunus Emre’yi Pazaryerililere anlattı.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK İGFA) – Pazaryeri Belediyesi Sosyal ve Kültürel etkinlikler kapsamında Yazar Sevil Göktuna’yı okurları ile buluşturdu.

Pazaryeri Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen konferansta Yazar Göktuna, Hz. Yunus Emre’nin hayatını okurlarına anlattı.

Yazar Sevil Göktuna Pazaryerililere Yunus Emre’yi anlattı 1

Pazaryeri ilçesinde olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Yazar Göktuna, “Pazaryeri Belediye başkanımız Sayın Zekiye Tekin’in konuğu olarak Pazaryeri ilçemizde okurlarımız ile buluştuk. Kendisine ve Pazaryeri halkına teşekkür ediyorum” dedi.

İslam, tasavvuf, mezhepler ve tarikatlar kategorilerinde birçok eseri bulunan değerli yazarımız Sevil Göktuna’yı Pazaryeri ilçemizde ağırlamaktan onur duyduk diyen Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, “Pazaryeri Belediyesi olarak Kültürel etkinliklerimiz kapsamında değerli yazarımız Sevil Göktuna’yı gençlerimizin özellikle dikkatle dinlemesi bizleri çok sevindirdi. Gençlerimizin hayata bakışı açısından önemli bir program olduğunu düşünüyorum. Değerli yazarımıza ilçemize gelerek gençlerimizle buluşması ve onlara Yunus Emre’yi anlatması nedeniyle çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yazar Sevil Göktuna Pazaryerililere Yunus Emre’yi anlattı