Yatırımcıların gözü İzmir’in kuzeyinde

featured
service

İzmir’in kuzey taraflarında daha çok arsa alternatifi bulunması nedeniyle inşaat sektörünün de Çiğli, Menemen aksında yoğunlaştı.

İZMİR (İGFA) – İzmir’de inşaat sektörünün kentin kuzey aksına yöneldiğini belirten 444Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Kurucularından Genel Müdür Bora Arslan, bölgenin ulaşım olanakları ve depreme dayanıklı zeminiyle tercih edildiğini söyledi.

İnşaat sektörünün Çiğli, Menemen aksında yoğunlaştığını dile getiren Bora Arslan, bölgedeki konut fiyatlarında son 2 yıl içinde yüzde 200’ün üstünde artış olduğunu ifade etti.

Yatırımcıların gözü İzmir'in kuzeyinde 1

Hem konut hem de ticari alanlara yönelik profesyonel çözümler sunduklarını anlatan Arslan, “İzmir’in kuzeyi özellikle de Çiğli aksı kentin genişleyebileceği nadir yerlerden biri haline geldi. Bunda Çevre Yolu, İzban ve tramvay hattının da bölgede bulunmasının rolü büyük. Depreme dayanıklı zemine sahip olmasının yanında hem sanayi bölgelerine hem de eğitim kurumlarına yakınlığı da diğer bir tercih sebebi. Bölge hem İzmir içinden hem de İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerden yatırımcıların ilgisini görmeye devam ediyor” diye konuştu.

Yatırımcıların gözü İzmir’in kuzeyinde