Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nin sanat atölyelerine ilgi büyük

featured
service

Başkent Ankara’nın önemli sanat ve eğitim adreslerinden biri olan Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde yeni kurs dönemi yoğun ilgiyle dönemi devam ediyor. Cam atölyesinden çiniye, danstan resme 16 ayrı branşta verilen ücretsiz eğitimlere Çankayalılar büyük ilgi gösteriyor. 

Ankaralılara farklı bir sanat platformu olarak hizmet veren ve usta yazar Yaşar Kemal’in adını taşıyan Merkez, yeni dönemde cam ve resim özelinde açılan atölyeleri ile dikkat çekiyor. Merkezde, cam, çini, modern dans, kaligrafi ve resim kursları Çankayalılara farklı branşlarda kurs olanakları sunuyor. 

ÇOCUKLARA SANAT

Yeni dönemde çocuklara yönelik atölyelerin de bulunduğu Merkez’de, sanat, yaratıcı drama ile çocuk yogası atölyeleri yer alıyor. Yıl boyunca devam edecek atölyelerde, çocuğun hem fiziksel hem de zihinsel farkındalığını artıracak çalışmalar planlanıyor. 7 katlı binanın içerisinde çok amaçlı salon ve 10 farklı bölüm bulunuyor. Minik Çankayalılara yönelik çalışmaların da yer aldığı merkez de drama ve çocuk sanat atölyeleri de bulunuyor.  

Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nin sanat atölyelerine ilgi büyük