Yakacık’ta Kars buluşması

featured
service

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yakacık Mesire Alanı’nda Karslıları ağırladı. Kars ve Çevre İlleri Demokrat Dernekler Federasyonu tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen piknikte türküler söylendi, halaylar çekildi.

Başkan Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde yüzlerce Karslının bir araya geldiği etkinliğe CHP Ankara Milletvekilleri Tekin Bingöl, Nihat Yeşil, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu, STK yöneticileri ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Bağımsız bütünlüğümüze sahip çıkacağız

Piknikte vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Yaşar, “Ülkemizin tam da bu manzaralara ihtiyacı var. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içinde el ele, yürek yüreğe olduğumuz bu ortamları görmeye ihtiyacımız var. Bu ülkeye sahip çıkacağız. Bağımsız bütünlüğümüze sahip çıkacağız” dedi.

Kara bulutları birlikte dağıtacağız

Kars ve Çevre İlleri Demokrat Dernekler Federasyonu Başkanı Tuncay Sönmez de verdiği desteklerden dolayı Başkan Yaşar’a Karslılar adına teşekkür ederken toplumsal olarak zor bir süreçten geçildiğine vurgu yaptı. Sönmez, “Ekonomik olarak zor günlerden geçiyoruz. Sosyal anlamda zor günlerden geçiyoruz. Ama bu kara bulutları birlik ve beraberliğimizle, toplumsal duyarlılığımızla, örgütlenerek dağıtacağız” dedi.

Yakacık’ta Kars buluşması