Venüs Kampüs önemli isimleri ağırladı

featured
service

Bursa’da Fen Lisesi konseptiyle eğitim öğretim hayatına devam eden Venüs Kampüs önemli isimleri ağırladı.

BURSA (İGFA)- İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Uluslararası Politikalar Başkanı Ahmet Kamil Erozan, İYİ Parti Uluslararası Politikalar Başkan Yardımcısı Birgül Yıldız Günay, Yurdal Oktay ve  Bursa Özel Pedmer Tıp Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve Mesul Müdürü Uzm. Dr. Yahya Bahadır Venüs Kampüs Eğitim Kurumlarını ziyaret ederek kurumun kurucu müdürü Ali
Erzincanlıoğlu ile bir araya geldi. İYİ Partili yetkililer Venüs Kampüs Eğitim Kurumları’nın lise ve üniversite sınavlarında gösterdiği başarılı performansın devamını dilerken, Türkiye’nin geleceği açısından eğitim kurumlarının önemine vurgu yaptı.

VENÜS KAMPÜS, TIP FAKÜLTELERİNE ÖĞRENCİ YETİŞTİRİYOR

Bursa Özel Pedmer Tıp Merkezi  Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve Mesul Müdürü Uzm. Dr. Yahya Bahadır ise Venüs Kampüs’ün Fen Lisesi konseptinde eğitim verdiğine dikkat çekerek; “Ulusal ve uluslararası düzeyde kabul gören standartlara uygun doktorlar yetiştirmek ülkemiz ve dünyanın geleceği açısından çok önemli. Bu yolda en önemli adım şüphesiz lise seviyesindeki eğitim ile atılıyor. Venüs Kampüs ülkemizin önemli TIP Fakültelerine öğrenci yetiştiren bir eğitim öğretim kurumu durumuna yükseldi. Tüm öğretmenlere ve öğrencilere başarılar diliyorum” dedi. Venüs Kampüs kurucu müdürü Ali Erzincanlıoğlu ise ziyaretlerinden dolayı duyduklarını memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Venüs Kampüs önemli isimleri ağırladı