‘Vatan size minnettardır’ anonsu duygulandırdı

featured
service
'Vatan size minnettardır' anonsu duygulandırdı 1

Milli ve manevi değerlere hassasiyetle yaklaşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, toplu taşıma araçlarında başlattığı sesli anons çalışmasıyla şehit aileleri ve gazileri duygulandırdı.

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçlarında şehit aileleri ve gaziler için sesli anons sistemi başlattı. Toplu taşıma araçlarını kullanan şehit aileleri ve gaziler, ulaşım kartlarını okuttuklarında “Vatan size minnettar” anonsuyla karşılaştı.

Karşılaştıkları sürpriz sonrası duygularını dile getiren Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatıyla yapılan çalışmayla, kartlarımızı toplu taşıma araçlarında kullandığımızda “Vatan size minnettar” anonsu duyuluyor. Bu bizi gerçekten memnun etti. Hepimiz duygulandık. Biz bunu bekliyorduk. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Toplu taşıma araçlarını kullanan şehit aileleri ve gaziler, kartlarını okuttuklarında duydukları “Vatan size minnettar” anonsuyla hem duygulandı hem gururlandı.

‘Vatan size minnettardır’ anonsu duygulandırdı