Vadeli Araba Alma Yöntemleriyle Tanışın!

featured
service

Son yıllarda dünya genelinde artan genç nüfusla birlikte bireylerin kişisel araçlara olan ihtiyaçları ve doğal olarak araba almaya olan talebin arttığını söyleyebiliriz. Günümüz şartlarında birçok kişi iş ya da okul hayatında duyduğu ulaşım ihtiyacından dolayı, yatırım amacıyla ya da ailesiyle rahat ve konforlu bir yolculuk yapabilmek için araba almaya ihtiyaç duymakta.

Otomotiv sektörünün hızla gelişmesi ve çok daha kullanışlı otomotiv teknolojilerinin geliştirilmesi ise kişilerin bu modellerle araçlarını değiştirmek istemesini sağlamakta. Araç almak istediğinizde ise genel olarak piyasada yükselen fiyatlar dolayısıyla çeşitli yöntemlere başvurmanız gerekebilir. Günümüzde araç sahibi olmak isteyen birçok kişinin ilk başvurduğu yöntem ise bankalar tarafından sunulan taşıt kredileri diyebiliriz.

Bankalar tarafından sunulan bu taşıt kredileri, araba sahibi olmak isteyen kişiler için oldukça mantıklı ve hızlı bir yöntem gibi görülebilir. Ancak bu yöntemle birlikte kişiler yüksek faizli geri ödeme politikalarına, ek masraflara ve peşinat ödemeleriyle de karşılaşırlar. Katılımevim vadeli araba alma yönteminde ise bütçenizi zorlayabilecek faiz, peşinat ya da ek masraf gibi ödeme taahhütleri bulunmaz.

Yüksek faiz, ek masraf ve peşinat ödemeleri gibi çeşitli ek maliyetler dolayısıyla araba alma hayalinizden vazgeçtiyseniz, Katılımevim’in sunduğu fırsatlar sayesinde tekrardan bu hayalinizin üzerine düşünebilir, istediğiniz araç modeline sahip olabilirsiniz. Peki, kredisiz ve faizsiz şekilde vadeli araç nasıl alınır?

Katılımevim ile Vadeli Araç Sahibi Olun!

Araba satın almak isteyen pek çok kişi kredili yöntemlere başvurduktan sonra, yüksek geri ödeme maliyetleri ve ek masraflar sebebiyle bu yöntemlerden kaçınmak isterler. Bankalardan alınan taşıt kredileriyle araba almak bazı kişiler için bir çözüm olabilse de özellikle bütçesini zorlamak istemeyen ve geri ödeme konusunda kendilerini rahatlatmak isteyen kişiler farklı yöntemler aramaktadır.

Katılımevim vadeli araba alma opsiyonları sayesinde, bütçenizi zorlamadan, maddi durumunuza en uygun şekilde peşinatsız, faizsiz ve kredisiz şekilde hayallerinizdeki araba modeline ulaşabilirsiniz. Katılımevim sunduğu finansman yöntemleri sayesinde, vadeli araç sahibi olma hayallerinizin önündeki tüm engelleri kaldırır. Türkiye’nin istediğiniz herhangi bir noktasındaki araba modelini satın almak için Katılımevim’e katılım başvurusu yapmanız yeterlidir.

BDDK Lisanslı Tasarruf Finansman Şirketi Katılımevim, yüksek geri ödemelerle uğraşmanız yerine size kendi bütçenize göre belirleyebileceğiniz geri ödeme planları sunar. Bu sayede hayalinizdeki araca hem yatırım hem de kişisel kullanım amaçlı olarak rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Katılımevim vadeli araç alma yöntemleri hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz size en yakın Katılımevim şubesine giderek merak ettiklerinizi sorabilir ya da 444 11 00 numaralı çağrı merkezini arayarak bilgi alabilirsiniz. Katılevim’e katılım başvurusu yaparak istediğiniz araç modeline ulaşabilirsiniz.

Vadeli Araba Alma Yöntemleriyle Tanışın!