UKOME’de alınacak kararı bekliyorlar. Yine kontak kapattılar

featured
service

Özel toplu taşıma araç sahipleri akaryakıt fiyatlarındaki artışı gerekçe göstererek kontak kapattı. UKOME toplantılarının devam ettiği, ulaşım esnafının alınacak karara göre hareket edeceği öğrenildi. Esnaf zam talebini yineledi, EGO ise vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına ek sefer koydu.

İYİ Parti Akyurt İlçe Başkanı Selami Ünür, EGO tarafından ek seferler konulduğunu duyurdu. Son gelen zamların ardından motorinin fiyatı 28 liraya ulaştı. Daha önce de akaryakıta gelen zamların ardından kontak kapatan esnaf yine aynı kararı aldı.

Ulaşım esnafının aldığı karar üzerine halkın mağduriyet yaşamaması için Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ek seferler konulduğunu duyuran İYİ Parti İlçe Başkanı Selami Ünür, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Hizmetkarlığına talip olduğumuz, her şart ve zamanda beklentisiz, koşulsuz yanlarında olduğumuz saygıdeğer Akyurt halkı; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı EGO Genel Müdürü, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve Bölge Müdürleri iyi yönetilmeyen ülkemizde her gün yeni zamlarla uyanan Yüce Milletimiz sıkıntıya düşmesin, gideceği yere zamanında ulaşsın diye sabah 05.00-06.00’dan beri Akyurt özeli için söylüyorum; ayakta, yanınızda ve ilave sefer sayıları ile emrinizdedir…

Klasik ifade ile söyleyeyim; “kimler, kimlerle beraber” bilinsin istedim, nacizane. Başta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş olmak üzere fedakar ve cefakar çalışma arkadaşlarına-ekiplerine İlçemiz halkı adına teşekkür ediyoruz.”

UKOME’de alınacak kararı bekliyorlar. Yine kontak kapattılar