Uçan Süpürge 25. Kez Havalanıyor

featured
service

Her yıl Çankaya Belediyesinin desteğiyle sinema tutkunlarına kapılarını açan Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali bu yıl 25’inci kez sinemaseverleri ağırlamaya hazırlanıyor.
Çankaya Belediyesi, kültür sanat etkinlikleriyle Ankara’nın merkezi olmaya devam ediyor. Sanata ve sanatçıya desteğini artırarak sürdüren Çankaya Belediyesinin kültür merkezleri, Mayıs ayının son haftasında Ankara’nın en büyük film festivallerinden biri olan Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Her yıl Çankaya Belediyesinin desteğiyle sinema tutkunlarına kapılarını açan Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali bu yıl 25’inci kez sinemaseverleri konuk edecek. Bu yılki teması “Kadınların Mirası” olarak belirlenen Uçan Süpürge Film Festivali, 26 Mayıs – 5 Haziran tarihleri arasında Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde düzenlenecek.
FESTİVALDE 60 FİLM
Festival, kadın yönetmenlerin yeni filmlerinden oluşan seçkide Endonezya’dan Vietnam’a Arjantin’den Hindistan’a dünyanın dört bir yanından 60’ı aşkın filmi 10 gün boyunca Ankara izleyicisiyle buluşturacak. Sinema severler festivalin etkinlik takvimi ve detaylarına kadinlarinmirasi.com adresinden ulaşabilecekler. 

Uçan Süpürge 25. Kez Havalanıyor