Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

featured
service

Sunuculuğunu Ece Erken ve Çetin Altay’ın üstlendiği, Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödül Töreni, İstanbul Hilton Bomonti Otel’de yapıldı. Yapılan ödül töreninde, 30 yıldır İzmir ve Aydın’ın perakende markası olan 32 mağazası bulunan Başdaş Marketler Zinciri Yılın Başarılı Perakende Markası’ ödülünü aldı.

First Medya (İZMİR)- Kendi serası ve çiftliğinde sebze-meyve ve et ürünleri üreten Başdaş Marketler Zinciri, Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri Töreninde “Yılın Başarılı Perakende Markası’ ödülünün sahibi oldu. 

Başdaş Marketler Zinciri adına gecede ödülü alan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Feyzi Başdaş; “Yaklaşık 30 yıldır bölge halkımıza en uygun fiyatla, en tazesini dijitalleşen market teknolojileriyle birleştirip geliştirerek hizmet sunmamızın sonucu Ege’nin en sevilen marketi olmayı başardık. Sektör deneyimimiz ve son dönemlerde gerçekleştirdiğimiz yatırımların karşılığı olarak bu ödüle layık görüldük. Bu ödülü var gücüyle çalışan 700 personelimize armağan ediyoruz” dedi.

ANNELERE ÖZEL MAĞAZA

Pandemi dönemin de online alışverişte İzmir’in yüzde 60’ına ulaşan ve 23 Nisan’da Türk bayrağı kıyafetleri ile hizmet veren Başdaş, “Hedef kitlemizin ilk sırasında yer alan baştacımız olan annelerimize özel mağazalarımızı tasarlıyoruz. Anneler nasıl istiyorsa o şekilde mağazalarımızı bulacaklar” dedi. 

125 DÖNÜMLÜK SERADA ÜRÜN YETİŞTİRİCİLİĞİ 

Başkan Başdaş, “Cumaovasında 35 dönümlük bir yer ayarladık. Sonra farklı seralarda kiraladık. toplamda 125 dönüm serada ürün yetiştiriyoruz. 4 yıldır kaliteyi artırdık ve eni ürünler getirip yetiştiriyoruz. Ziraat Mühendisimizle çalışıyoruz. Lisanssız ilaç kullanmıyoruz.

800 baş kapasiteli besi çiftliğimiz var. Çiftliğimizi modern bir hale getirdik. Türkiye’nin yaylalarından hayvanlarımızı topladık. Kars’tan Ardahan’dan hayvanlarımızı getirdik. Lezzetli etlerimizin sırrı da bu aslında. Etlerimizin de meyve ve sebzelerin de arkasındayız” ifadelerini kullandı. 

Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu