Türk İlaç Vergi Rekortmeni

featured
service
Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından 2018 yılında vergi rekortmeni olarak belirlenen İş Adamı Mehmet Berat Battal’a teşekkür plaketi verildi.
2018 yılında Kurumlar Vergisi’nde en çok beyanda bulunan ve vergi rekortmeni olarak belirlenen Battal Holding’e Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Battal Holding bünyesinde Akyurt’ta faaliyet gösteren Türk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş.’de düzenlenen törende Ankara Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan adına teşekkür belgesini Yahya Galip Vergi Dairesi Müdürü Erol Yılmaz Kantar takdim etti.
“YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”
Kurumlar vergisinde en yüksek beyanda bulunan mükellef olarak teşekkür belgesi ile onurlandırıldıklarını  belirten Mehmet Berat Battal “Vatanseverliğin, ülkemizde kazandıklarımızı yine ülkemize ve ülkemiz insanının geleceğine hizmet edecek yatırımlar için kullanmak olduğuna inanıyorum. Bu nedenle gerçekleştirdiğimiz ve planladığımız yatırımlar ile ülkemiz ekonomisine sağladığımız katkıyı sürekli artırmak istiyoruz. Kurumlar vergisinde en yüksek beyanda bulunan mükellefler arasında yer almak bizleri son derece memnun etti” ifadelerini kullandı.
“BİZLERİ ONURLANDIRDILAR”
Battal, “Vatana hizmet anlayışımızı pekiştiren bu belgeyi bizlere takdim eden Ankara Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan’a, Yahya Galip Vergi Dairesi Müdürü Erol Yılmaz Kantar’a teşekkür ediyorum. Bizleri onurlandırdılar” dedi.
Türk İlaç Türkiye’nin özel teşebbüs olarak ilk ve tek aşı üretim tesisi olma özelliği taşıyor.
Türk İlaç Vergi Rekortmeni 1
Türk İlaç Vergi Rekortmeni