Turizmde hijyenin önemi nedir?

featured
service

Turizm Sezonu başlarken; Marmaris Kat Hizmetleri Eğitim Derneği (MAHED) düzenlediği eğitim semineriyle; Turizmde Hijyenin Önemine dikkat çekti.

Ajans CANKA- Marmaris, Antalya, İzmir,Fethiye ve Bodrum’dan yaklaşık 100 katılımcının yer aldığı seminerde söz alan konuşmacı Gıda Hijyeni Uzmanı Nergis Yar; yaşanan Covid – 19 Pandemisinin tüm olumsuzluklara rağmen doğru hijyeni bulma konusunda da yararı olduğuna dikkat çekerek; “Turizm ortamında sadece hijyenik ortamı sağlamak yetmez, bunun devamlılığını da sağlamak gerekir. Hijyen derken özellikle biz hanımlar temizlik ürünleri alırken önce kokusuna dikkat ederiz.

Ama bu yeterli değildir firmalar maliyeti dengeleyebilmek için ürün içerisindeki kimyasallarla biraz oynayabiliyorlar. Buna da dikkat etmemiz gerekir. Kovid’le 3 Yılımıza girdik. Alınan tedbirler uygulanan kurallar ne kadar doğru uygulayabildik. Şuan belki Kovide veda eder gibiyiz ama bu uygulamaları bu kuralları biraz daha devam ettirmemiz gerekiyor.” dedi. Club Aida’da gerçekleşen seminer öncesinde; MAHED’e destek veren kurum ve kuruluşlara plaket sunulurken, Marmaris Kaymakamlığı adına plaketi Yazı İşleri Müdürü Esma Doğan Candan aldı. Seminer, katılımcılara verilen bir yemekle sona erdi.

Turizmde hijyenin önemi nedir?