Tüfekci: “Yılmadan yıkılmadan azimle çalışacağız”

featured
service

BBP Akyurt İlçe Başkanlığı’nın seçimli Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. İlçe Başkanlığı’na yeniden Mustafa Tüfekci seçildi.

BBP Genel Sekreter Yardımcısı Hakan Ayantaş, Ankara İl Başkanı Alperen Kılıç, il başkan yardımcıları ve parti yöneticilerinin katıldığı genel kurulda konuşan Mustafa Tüfekci, “Akyurt’ta doğup büyüyen Akyurt’un bir evladı olarak kutlu davamızda sancağımızı en ileri götürme ülküsü uğrunda tekrar elimden gelenin en iyisini ve fazlasını yapmak için ilçe başkanlığı görevine talibim. Birazdan yapılacak seçim neticesinde sizlerin de takdirleri ile ilçe başkanlığı görevine şahsımı layık görmeniz durumunda bu görevi icra etmek için de yine ilçe yönetimimle birlikte elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın.

Tüfekci: "Yılmadan yıkılmadan azimle çalışacağız" 1

Yolumuz nizami alem davamız ilayı kelimetullah bu sebeple yükümüz ağır. Bunun bilincinde olarak yılmadan yıkılmadan azimle çalışacağız. Görev süremiz boyunca Akyurt’ta çalmadık kapı derdini dinlemediğimiz vatandaşımız kalmadı. Bundan sonra da kalmayacak. Şehit liderimiz kurucu genel başkanımız merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun izinde, Genel Başkanımıza, İl Başkanımıza ve Ankaramız’a yakışır bir Akyurt için sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Tüfekci: "Yılmadan yıkılmadan azimle çalışacağız" 2
Tüfekci: "Yılmadan yıkılmadan azimle çalışacağız" 3
Tüfekci: “Yılmadan yıkılmadan azimle çalışacağız”