TUBİL yılsonu gösterisi Nazım’da yapıldı

featured
service

Yenimahalle Belediyesi TUBİL Halk Dansları Topluluğu’nun minikleri sahne performanslarıyla Yenimahallelileri adeta büyüledi. Yıl sonu gösterisi için Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde sahneye çıkan 220 minik renkli kostümleriyle bol bol alkış aldı.

TUBİL’in 7-13 yaş grubu minik ve yıldız takımlarının hazırladığı Geleneksel Halk Dansları gösterisinde Antalya, Bursa, Bolu, Mardin, Adıyaman, Artvin ve Kastamonu yörelerine ait gösteriler yapıldı.

Çok çalışıyoruz, birlikte başarıyoruz

Topluluk bünyesindeki çocukların çok başarılı bir geçirdiklerini söyleyen TUBİL Derneği Başkanı Erol Daldaban “Minik ekibimiz hem bölge 1’incisi hem il 1’incisi oldu. Haftaya Diyarbakır’da Türkiye derecesi için sahneye çıkacağız. Antalya Yıldız ekibimiz de bölge ve il 1’incisi oldu. Onlar da 7-8 Temmuz da Bursa’da yapılacak olan Türkiye finaline katılacaklar. Çok çalışıyoruz. Birlikte başarıyoruz. Bize bu imkanı sağlayan Başta Yenimahalle Belediye Başkanımız Fethi Yaşar olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yenimahalle’yi 10 yılda 35 ülkede temsil eden TUBİL, şuana kadar 2 bine yakın gösteri yaparak, 2 Dünya Şampiyonluğu ve 1 Dünya En İyi Koreografi Ödülü aldı.

TUBİL yılsonu gösterisi Nazım’da yapıldı