TOFAŞ’ın konuğu Pınar Karşıyaka

featured
service

TOFAŞ Basketbol Takımı, ligin 12. haftasında sahasında Pınar Karşıyaka’yı konuk edecek. 12 Aralık Pazar günü Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak haftanın kapanış mücadelesi saat 20.15’de başlayacak ve Tivibu Spor’dan canlı olarak ekranlara gelecek.

BURSA (İGFA) – ING Basketbol Süper Ligi 12. haftasında TOFAŞ, evinde Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya geliyor. Hafta içinde Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda oynadığı Filou Oostende maçını kazanarak F Grubu liderliğini ve son 16’ya kalmayı garantileyen, ligde de son 3 maçından galibiyetle ayrılan Mavi Yeşilliler, taraftarı önünde oynayacağı zorlu mücadelede İzmir temsilcisini de yenerek çıkışını sürdürmeyi hedeflerken, Bursa ekibinde bu maç öncesinde eksik oyuncu bulunmuyor. Ligde oynadığı son maçta sahasında Galatasaray NEF’i mağlup eden Ufuk Sarıca yönetimindeki Pınar Karşıyaka, hafta içinde FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı Hapoel Jerusalem maçından ise 85-65 mağlup ayrılmıştı.

İzmir ekibinde, 16.9 sayı ortalamasıyla oynayan Bonzie Colson takımın en skorer oyuncusu konumunda bulunurken, takıma sonradan katılmasına rağmen 14 sayı-4.2 asist ortalamasını tutturan Amerika asıllı Tunuslu oyun kurucu Michael Roll ise sakatlığı nedeniyle mücadelede forma giyemeyecek.

12 Aralık Pazar günü oynanacak haftanın kapanış mücadelesi saat 20.15’de başlayacak. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’ndaki karşılaşma Tivibu Spor’dan canlı yayınla ekranlara gelecek.

TOFAŞ Basketbol Takımı, bu maçın ardından ligin 13. haftasında 19 Aralık Pazar günü saat 15.30’da deplasmanda Fenerbahçe Beko ile kozlarını paylaşacak. Mavi Yeşilli takım, 21 Aralık Salı günü ise FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde BC Kalev/Cramo deplasmanına çıkacak.

 

TOFAŞ’ın konuğu Pınar Karşıyaka