TOFAŞ Barış Ermiş’e ‘değer’ verdi

featured
service

TOFAŞ Spor Kulübü, 2015-2020 sezonları arasında Tofaş Basketbol Takımı formasını başarıyla terleten, bu süreçte takıma önemli katkılar sağlayan Kaptan Barış Ermiş için Anadolu Efes maçı öncesinde teşekkür seremonisi düzenleyerek “Tofaş’ın Değerleri” ödülünü takdim etti.

BURSA (İGFA) – TOFAŞ, kulübe ve basketbol kenti Bursa vizyonuna katkı sunan değerlerini onurlandırıyor. “TOFAŞ’ın Değerleri” başlığı altında gerçekleştirilecek organizasyonların ilk konuğu; Tofaş ile Anadolu Efes arasında oynanan ING Basketbol Süper Ligi 6. hafta karşılaşması öncesinde Barış Ermiş oldu.

2015-2020 Yılları arasında TOFAŞ formasını başarıyla terleten Barış Ermiş, bu süreçte takımın en önemli parçalarından biri olarak liderlik yaptı. Sergilediği örnek profesyonellikle Tofaş altyapısından yetişen birçok genç oyuncu için de rol model olan Barış Ermiş, kulübümüzün ‘değer yaratanları’ arasında yerini almayı başardı. Barış Ermiş’e Anadolu Efes maçı öncesinde son giydiği Tofaş Basketbol forması ile teşekkür şiltini Tofaş Spor Kulübü Genel Menajeri Tolga Öngören takdim etti.

Tecrübeli basketbolcu, 2021-2022 sezonu öncesinde profesyonel basketbol kariyerini noktaladığını açıkladı.

 

TOFAŞ Barış Ermiş’e ‘değer’ verdi